Vonk-sessie


Voor als je die vonk even nodig hebt!

Je weet wel wat je wil, maar iets houdt je tegen en je loopt een beetje (of 2) vast. Of je weet dat wat je momenteel doet helemaal niet is wat je wil, maar hebt geen idee van de richting die je wel op wilt. Tureluurs word je er van want dit is niet het leven wat je voor ogen had. Het moet toch makkelijker kunnen en zonder dat je je zo druk loopt te maken?!

 

Nou lieve mensen, dan heb ik hier de vonk sessie voor je die je helderheid geeft en het vuurtje weer in je aanwakkert!

 

Wat gaat er gevonkt worden: nou, in de sessie(s) combineer ik meerdere dingen zoals energiewerk en ook coaching. Met energiewerk tap ik in op diepere lagen en kijken we waar de blokkades zitten. Dit kan soms heel iets anders zijn dan we met ons verstandelijk redenerende brein kunnen bedenken. Met de coaching reik ik je tools aan om stappen te zetten om dichter bij je doel te komen of bij die helderheid die je zoekt.

 

Voor wat kan dit allemaal? Tja, eigenlijk alles waar je mee struggled. Ik coach mensen met een eigen bedrijf die een frisse blik willen, huidproblematiek die maar niet overgaat, ingewikkelde relaties met mensen om je heen maar ook gewichtsissues; waarom lukt het maar niet om af te vallen of op gewicht te komen bijvoorbeeld, wat houdt je tegen?!

 

Ik werk met losse sessies. Soms wil je een lichtje op een onderwerp maar hoef je niet meer dan dat. Is er meer of behoeft een onderwerp meer diepgang dan boeken we een paar sessies achter elkaar.

 

Losse sessie van 60 minuten € 85,-

* inclusief een verslag en eventuele opdrachten achteraf.