Over Erawan: onze praktijk


Bij Erawan krijg je tijd en ruimte voor jezelf en wij vinden dat iedereen de beste versie van zijn/haar huid verdient: je letterlijk goed in je vel voelen. 

 

Drie dingen staan bij ons centraal:

  • je huid
  • jij als geheel
  • en tijd en ruimte voor jezelf

 

Je huid

De huid is ons grootste orgaan en daarvan staat de gezichtshuid als enige altijd bloot aan invloeden van buitenaf. Hierdoor heeft de huid van het gezicht een andere structuur dan de rest en vraagt dus ook andere verzorging. 


Daarnaast hebben we te maken met andere omstandigheden dan vroeger waarbij vooral meer stress z’n uitwerking heeft op de huid. Hierdoor kan je huid uit balans raken of kunnen diverse huidproblemen ontstaan. Een gepersonaliseerd advies en behandelplan kan helpen om weer een mooie, gezonde huid te krijgen en/of te behouden. Iedereen verdient dus de beste versie van zijn/haar huid!

 

Jij als geheel

Bij Erawan kijken we niet naar één deel, maar naar jou als compleet plaatje. Dit betekent dat we ook kijken naar je leefstijl en ruimte bieden om je verhaal te kunnen doen. We zijn geen psychologen maar bieden je wel een luisterend oor als dat nodig is of kijken samen met jou naar mogelijkheden om je gezondheid te optimaliseren. Dit kan ook betekenen dat we je doorverwijzen omdat sommige zaken simpelweg niet bij ons thuishoren of dat we het idee hebben dat je meer baat zou hebben bij een andere aanpak.

 

Tijd en ruimte voor jezelf 

Het gevoel dat je even niets aan je hoofd hebt en energie kunt bijtanken. Een goede balans in jouw energie zorgt ervoor dat je goed in je vel zit en dat je meer aankunt. Als je je goed en ontspannen voelt werkt dat door op je hele lichaam: dat voel je niet alleen, dat zie je ook.

 

De naam Erawan

Erawan betekent olifant in het Thais. Tijdens een rondreis door Thailand is eigenaar Melanie bij de Erawan-watervallen geweest: een prachtige plek die totale rust en ontspanning uitstraalt. Dat gevoel proberen we over te brengen in onze praktijk. Verder vinden wij het belangrijk dat we zo goed mogelijk met onze omgeving proberen om te gaan. Dit betekent dat we alleen FairTrade-koffie en -thee schenken, zoveel mogelijk ecologische schoonmaakproducten gebruiken en zuinig proberen om te gaan met energieverbruik.

 

Wil je ook een keer ervaren hoe het is om niets aan je hoofd te hebben en even volledig te ontspannen? Bel of mail dan gerust voor een afspraak. Je kunt ook direct online een afspraak inplannen.