Gezichtsbehandelingen

Express-gezichtsbehandelingen

Wil je wel een goedverzorgde huid maar heb je geen tijd of zin om lang in een stoel te liggen? Dan is de Express-behandeling ideaal voor jou. We kijken wat het beste bij jouw huid en huidtype past en zorgen ervoor dat je weer helemaal fris en verzorgd de deur uitgaat.

 

Express 30 min: € 29,00

Express 45 min: € 42,50

 

 

Essential-gezichtsbehandelingen


We beginnen met een uitgebreide reiniging van het gezicht, wenkbrauwen epileren/harsen en huidonzuiverheden verwijderen, gevolgd door een massage van het gezicht, nek en schouders. Daarna brengen we een verzorgend gezichtsmasker aan: speciaal afgestemd op jouw huidtype. Terwijl het masker intrekt krijg je een handmassage en afsluitend verzachtende gezichtsverzorging en naar wens een lichte make-up.

Bij de behandeling van 90 minuten starten we met een rugmassage van 10 minuten en wordt de gezichtsmassage uitgebreid. 

De behandeling van 120 minuten is het ultieme relaxen: hierbij starten we met een uitgebreide ontspanningsmassage van rug, nek en schouders.

 

Essential 60 min:   € 55,00

Essential 90 min:   € 75,00

Essential 120 min: € 99,00

 

 

Expert-gezichtsbehandelingen

Is je huid uit balans of wil je iets extra’s doen voor jouw huid? Dan zijn de Erawan Expert-behandelingen perfect voor jou. Deze zijn qua opbouw gelijk aan de Essential-behandeling en werken daarnaast extra in op de specifieke behoeftes van jouw huid. Jouw huidbalans kan bijvoorbeeld tijdelijk verstoord zijn door het veranderende seizoen, na ziekte en/of vermoeidheid of je huid is van nature wat vetter of juist droger. Jouw huid vraagt om een specifieke verzorging en bijpassende gezichtsbehandeling:


  • Hydrate - Voor de vochtarme, trekkerige huid: deze diep voedende en herstellende gezichtsbehandeling werkt ontspannend en brengt het vochtgehalte van de huid weer op peil. Jouw huid voelt hierna glad, zacht en heerlijk fris aan.
  • Mat & Pure - Voor de gecombineerde en vette huid: brengt de huid weer in balans, zuivert grondig en verfijnt de huidstructuur. De huid is schoon, mat en zijdezacht.
  • Nutrition - Voor de droge huid. Intens voedend, herstelt het vochtgehalte en werkt beschermend. De huid voelt zacht en intens gevoed.
  • Calming & Soothing - Voor de gevoelige en rode huid: brengt de huid weer tot rust, kalmeert, verzacht en versterkt.
  • Boost - Voor de eerste tekenen van veroudering: verbetert het zuurstofgehalte in de huid en werkt intens vochtverzorgend. Ook heel geschikt als oppepper voor een feestje of bruiloft (of daarna). De huid is hierna beter doorbloed (de huid wordt meer roze), de fijne lijntjes zijn opgevuld en uw huid voelt superglad.
  • Glow - Voor als je huid een beetje futloos is en je echt even een flinke oppepper nodig hebt. Geeft je huid een mooie glans en laat je er weer fris en fruitig uitzien.
  • Lift - Voor de huid vanaf 40+: werkt liftend, verstevigend en geeft een gezonde glans aan de huid.

Alle Expert-gezichtsbehandelingen 90 min: € 85,00

 

Alle gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met waxen en verven van wimpers en/of wenkbrauwen tegen een gereduceerde prijs.