Gezichtsbehandelingen


Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met emerginC. Dit is een vegan, organic merk én een "cosmeceutical". Dat betekent dat de producten aan strengere regels zijn gebonden en bewezen effectief zijn. Voor ieder verkocht product wordt een boom geplant, de verpakkingen zijn duurzaam en er wordt altijd gezocht naar de beste ingrediënten die het meest effectief zijn en op een zo duurzaam mogelijke manier geproduceerd kunnen worden. Hier gaat je groene duurzame hart gewoon echt sneller van kloppen!

 

 

Bij alle behandelingen van 90 en 120 minuten word er gestart met een ultra relaxende rugmassage zodat je helemaal in een relaxte flow begint.

 


super booster

De ultieme verwennerij met een mix aan heerlijke massages en reiki, én een mega oppepper voor je huid!

Wenkbrauwen mooi in model brengen is inbegrepen en je mag nog 1 ander element kiezen; waxen bovenlip of kin of verven van wimpers of wenkbrauwen.

 

120 minuten - € 175,-

90 minuten - € 130,-

 

 Get the red out

Kamp je met roodheid en onregelmatigheden? Rosacea of acné? Boek deze behandeling en ik maak een actieplan met je! De behandeling is er op gericht om je huid weer in balans te brengen. Ik kijk vanuit een holistische filosofie en er wordt zeker ook aandacht besteedt aan ontspannen. 

De behandeling is inclusief wenkbrauwen in model brengen.

 

90 minuten - € 119,-

75 minuten - € 99,-

60 minuten - € 79,-


Easy breezy

Voor als je niet heel specifieke issues met je huid hebt maar 'm wel in de beste conditie wil hebben. Ik kijk wat je huid nodig heeft, dat kan een detox zijn of juist een vochttekort aanvullen, en leg jou ondertussen heerlijk in de watten. Geef je over aan mijn handen en stap opgefrist en relaxed weer de deur uit.

Ook hier zitten de wenkbrauwen erbij.

 

90 minuten - € 119,-

75 minuten - € 99,-

60 minuten - € 79,-

45 minuten - € 60,-