Behandelaars: wie zijn wij?


Melanie Vonk

Eigenaar van Erawan en altijd met een grote glimlach.

'In september 2003 ben ik gestart met Erawan: eerst aan huis en sinds 2011 op een mooie bedrijfslocatie in de binnenstad van Hoorn met twee behandelruimtes.

 

Na het behalen van mijn diploma’s ben ik eerst meerdere jaren werkzaam geweest in de parfumeriebranche. Dit heb ik met veel plezier gedaan maar ik wilde meer dan alleen adviezen geven over huidverzorging. Vandaar dat ik de stap heb gezet om Erawan te openen. Ik vind het belangrijk om mensen een goed advies te geven over hoe ze hun huid het meest optimaal kunnen verzorgen en mensen te helpen met huidklachten. Daarnaast wil ik mensen een rustpuntje gunnen in het, meestal, drukke bestaan.

 

Omdat veel mensen door een verkeerde houding en/of stress last van hun spieren krijgen, ben ik in 2002 ook een opleiding sportmassage gaan doen. Regelmatig volg ik nieuwe cursussen en opleidingen om mijn kennis te verdiepen en up-to-date te houden.'

 

Contact opnemen met Melanie? Bel: 0229 - 218 760, mail naar info@erawanhoorn.nl, maak een online afspraak of kijk op onze contactpagina voor overige contactinformatie.Daphne Veld

Daphne geeft transformational bodywork. En als je nu denkt "transformational whut?!" dan wat uitleg van Daphne zelf: "Deze behandeling bestaat uit een combinatie van transformational cupping, dry needling, acupunctuur en energie healing door middel van meridiaan stimulatie. Met als doel een pijnvrij lichaam ontdaan van toxines, opgehoopt vet en afvalstoffen.

 

Denk hierbij aan: cellulite, striae, vetophopingen, littekens, onderkinnen, slappe huid maar ook stijfheid, langdurige pijnklachten in rug, heupen, armen en schouders.

 

Ter aanvulling/ondersteuning kunnen we ooraccupuctuur inzetten. Dit werkt heel fijn voor onder andere allergieën, cravings, (rook)verslaving, hormoondisbalans maar ook bij mentale problemen. Het lichaam onthoudt onbewust de uitdagingen van jouw reis in het leven. Trauma energie en blokkades kunnen loskomen tijdens de behandeling waardoor je lichaam weer vrij kan gaan stromen.

 

Tijdens de behandeling laat ik mij leiden naar de plaatsen die niet stromen, ik doe wat er nodig is en werk efficiënt en resultaatgericht. In de meeste gevallen betekend dit dat je in 1 behandeling al veel verandering voelt en ziet.

 

Ik help je graag!

Where there is NO movement there is pain

Where there is movement there is NO pain

 

Wil je ook ervaren wat transformational bodywork voor jou kan doen? Boek dan een afspraak via het online boekingssysteem, bel 06 - 2298 3079 of als je meer wil weten DM Daphne via Instagram: @daphneveld
Corine

'Begin 2016 ben ik gestart met mijn eigen massagepraktijk ‘Zen Moments’. Na allerlei omzwervingen in verschillende vakgebieden, met name op wellness-gebied, vond ik het tijd worden het heft in eigen hand te nemen. Zen Moments is ontstaan vanuit mijn passie voor masseren, mijn interesse in yoga en Ayurveda, en mijn plezier in het bieden van rust, ontspanning en balans.

 

Een aantal jaar voordat ik begon met mijn eigen massagepraktijk ben ik werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste en masseuse bij verschillende bedrijven waaronder een sauna- en wellness-center in Velp. Daar is mijn passie voor masseren ontstaan. Hier heb ik verschillende massage technieken geleerd en veel in de praktijk gebracht. 

 

Ik vind het leuk om nieuwe technieken te leren en blijf mij daarom ontwikkelen op massagegebied. Onlangs heb ik een cursus Indiase hoofdmassage en een cursus Ayurvedische massage afgerond. Ook volg ik met veel plezier een opleiding voor yogadocent: voor mijn eigen ontwikkeling, maar ook om deze filosofie toe te passen in mijn massagepraktijk.'

 

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Corine: www.zen-moments.nl, maak een online afspraak via de salon of neem telefonisch contact op met Corine via 06 - 3122 4443. Rosaline

'Sinds april 2013 werk ik op vaste dagen bij Erawan. Je kunt bij mij terecht voor ontspanningsmassage, cupping en voetreflextherapie. Door cupping kunnen bindweefselverklevingen en triggerpoints verholpen worden, het is een mooie massagevorm die goed te combineren is met de ontspanningsmassage. De voetreflexmassage is een zeer ontspannende massage die tevens de energiebanen weer opent. 

 

Ik ben begonnen met massages uit een eigen interesse: ik weet hoe je kunt genieten als je bij een behandelaar op de behandeltafel ligt en hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Dat wil ik mijn klanten ook geven: ontspanning, rust en een prettig gevoel als ze de salon weer verlaten. 

 

Naast mijn werk bij Erawan heb ik samen met mijn man een meubelmakerij waarvan ik de administratie en de boekhouding op mij neem. Samen hebben we 2 jonge kinderen.'

 

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Rosaline: www.jasminum.nl, maak een online afspraak via de salon of neem telefonisch contact op met Rosaline via 06 - 4050 3858. 
Marlies

Shiatsutherapeut met oog voor u als persoon - 'Ik ben Marlies van den Bergh, 38 jaar. Ik heb een passie voor lekker en gezond koken, en dus ook lekker en gezond eten. Al sinds 2013 ben ik zelfstandig Shiatsutherapeut en sinds 2020 nu ook bij Erawan.

 

'Shi' betekent letterlijk vinger en 'Atsu' betekent druk. Tijdens mijn behandelingen ga ik samen met u op zoek naar stramme spieren en bindvlies, blokkades in uw energiebanen en verlaagde orgaanfunctie en bloedsomloop. Terwijl u ontspant, oefen ik druk uit op verschillende plaatsen van uw lichaam, van de bovenkant van uw hoofd tot het puntje van uw tenen. Waar nodig worden drukpunten en spieren door mij 'los' gemaakt, zodat u zich fysiek soepeler voelt en alles weer gaat 'stromen'. Daarnaast ben ik er voor u voor een goed gesprek.

 

Het lijkt me prettig kennis met u te maken!'

 

Neem direct contact op met Marlies voor een afspraak: 06 - 8107 8478.