Samenwerking

In mijn praktijk werk ik samen met een aantal collegaondernemers. Zij huren een ruimte binnen de deuren van Erawan en zo hebben we mooie samenwerkingen. Hier kun je meer lezen over hun diensten. Via het online boekingssysteem kun je ook een afspraak bij hun boeken. Wil je je afspraak verplaatsen of afzeggen; neem dan bij voorkeur contact op met degene bij wie je de afspraak hebt staan.Corine

'Begin 2016 ben ik gestart met mijn eigen massagepraktijk ‘Zen Moments’. Na allerlei omzwervingen in verschillende vakgebieden, met name op wellness-gebied, vond ik het tijd worden het heft in eigen hand te nemen. Zen Moments is ontstaan vanuit mijn passie voor masseren, mijn interesse in yoga en Ayurveda, en mijn plezier in het bieden van rust, ontspanning en balans.

 

Een aantal jaar voordat ik begon met mijn eigen massagepraktijk ben ik werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste en masseuse bij verschillende bedrijven waaronder een sauna- en wellness-center in Velp. Daar is mijn passie voor masseren ontstaan. Hier heb ik verschillende massage technieken geleerd en veel in de praktijk gebracht. 

 

Ik vind het leuk om nieuwe technieken te leren en blijf mij daarom ontwikkelen op massagegebied. Onlangs heb ik een cursus Indiase hoofdmassage en een cursus Ayurvedische massage afgerond. Ook volg ik met veel plezier een opleiding voor yogadocent: voor mijn eigen ontwikkeling, maar ook om deze filosofie toe te passen in mijn massagepraktijk.'

 

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Corine: www.zen-moments.nl, maak een online afspraak via de salon of neem telefonisch contact op met Corine via 06 - 3122 4443. Rosaline

'Sinds april 2013 werk ik op vaste dagen bij Erawan. Je kunt bij mij terecht voor ontspanningsmassage, cupping en voetreflextherapie. Door cupping kunnen bindweefselverklevingen en triggerpoints verholpen worden, het is een mooie massagevorm die goed te combineren is met de ontspanningsmassage. De voetreflexmassage is een zeer ontspannende massage die tevens de energiebanen weer opent. 

 

Ik ben begonnen met massages uit een eigen interesse: ik weet hoe je kunt genieten als je bij een behandelaar op de behandeltafel ligt en hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Dat wil ik mijn klanten ook geven: ontspanning, rust en een prettig gevoel als ze de salon weer verlaten. 

 

Naast mijn eigen bedrijf heb ik samen met mijn man een meubelmakerij waarvan ik de administratie en de boekhouding op mij neem. Samen hebben we 2 jonge kinderen.'

 

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Rosaline: www.jasminum.nl, maak een online afspraak via de salon of neem telefonisch contact op met Rosaline via 06 - 4050 3858. 
Marlies

Shiatsutherapeut met oog voor u als persoon - 'Ik ben Marlies van den Bergh, 38 jaar. Ik heb een passie voor lekker en gezond koken, en dus ook lekker en gezond eten. Al sinds 2013 ben ik zelfstandig Shiatsutherapeut en sinds 2020 huur ik een ruimte bij Erawan.

 

'Shi' betekent letterlijk vinger en 'Atsu' betekent druk. Tijdens mijn behandelingen ga ik samen met u op zoek naar stramme spieren en bindvlies, blokkades in uw energiebanen en verlaagde orgaanfunctie en bloedsomloop. Terwijl u ontspant, oefen ik druk uit op verschillende plaatsen van uw lichaam, van de bovenkant van uw hoofd tot het puntje van uw tenen. Waar nodig worden drukpunten en spieren door mij 'los' gemaakt, zodat u zich fysiek soepeler voelt en alles weer gaat 'stromen'. Daarnaast ben ik er voor u voor een goed gesprek.

 

Het lijkt me prettig kennis met u te maken!'

 

Neem direct contact op met Marlies voor een afspraak: 06 - 8107 8478.