Waxen (harsen)


Zo veel mogelijkheden!

Wenkbrauwen epileren/waxen – € 17,50
Brow Styling (wenkbrauwen modelleren, verven en stylen)  € 37,50
Bovenlip waxen – € 12,50
Kin waxen – € 15,-
Oksels waxen – € 17,50
Onderbenen waxen – € 27,50
Hele benen waxen – € 50,-
Rug waxen – v.a. € 30,-

 Let's talk wax!

Bij Erawan werken we met Lycon wax. Voor de gevoelige huid, zoals van de wenkbrauwen, bovenlip, kin, oksels en bikinilijn, gebruiken we striploze wax. Striploze wax plakt in warme toestand wel maar eenmaal afgekoeld niet meer. Deze wax werkt dus niet als een pleister en zal nauwelijks aan de huid plakken. Vandaar dat het zo geschikt is voor de gevoelige zones.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

De waxen van Lycon zijn geschikt voor kortere haren vanaf 1mm en zijn verrijkt met aromatische oliën. Met een spatel wordt een laagje warme wax op de haren aangebracht. Vervolgens laat je de wax afkoelen. Hierdoor krimpt de wax iets en krijg je een soort 'shrinkwrap' effect. So far is het allemaal nog best fijn: het voelt lekker warm en het ruikt heerlijk. De wax wordt vervolgens verwijdert door eerst een lipje los te maken. Dit lipje is een soort handvat en door hieraan te trekken verwijder je de haren. Uhm, en toen was het niet meer fijn…  Eenmaal klaar is het allemaal hartstikke glad en ben je weer blij. Echt een leuke klus wordt het gewoon niet, maar met de wax van Lycon wordt het wel een iets minder vervelende klus. Ièts...

 

Voor de grotere delen van het lichaam zoals benen en rug maken we wel gebruik van een stripwax. Dit is de Olive Oil-wax van Lycon. Deze bevat Extra Vergine olijfolie en zoete amandelolie wat verzachtend werkt op de huid.

 

Na het waxen verzorgen we de huid met lekkere verzachtende en verzorgende crèmes, ook van Lycon. Deze masseren we met zorg en liefde in zodat je sowieso weer blij de deur uitgaat.

 

Kom je ook een keertje waxen?