Specials en nieuws

Erawan en Join the Pipe

Erawan draagt stichting Join the Pipe een warm hart toe. Een schoonheidssalon verbruikt veel water en op deze manier probeer ik een beetje terug te doen.

 

Wat is Join the Pipe en waar staan ze voor? Join the Pipe is het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom: het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten, hervulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren ze schoon-drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden.

 

Bij Erawan kun je flessen van Join the Pipe kopen, handig voor jezelf of leuk om cadeau te doen. Ik verdien hier niets aan, het geld gaat rechtstreeks naar Join the Pipe. Goed voor hun en goed voor mijn karma.

Nieuw(s)tjes

Cadeaubonnen: ik zet er eentje voor je klaar

Tijd voor jezelf in de vorm van een Cadeaubon is ten slotte natuurlijk altijd goed. De meeste mensen zijn bedrijvig het hele jaar door en dan tot jezelf komen bij Erawan is een fijn cadeau. Als je een bon wil komen halen is het fijn als van tevoren even doorgegeven wordt voor welk bedrag of behandeling en wanneer. Ik zorg dan dat het klaarstaat en dan sta jij niet voor een dichte deur mocht ik er toevallig even niet zijn.