Specials en nieuws

Erawan bestaat 15 jaar!!!

Erawan bestaat in september 15 jaar en daarom heb ik een aantal leuke en gezellige dingen op touw gezet want 15 jaar is best reden voor een klein feestje, toch?! En voor confetti, een jubileum is een fantastische reden voor confetti!

 

Anyhoe, naast wat confetti in de rondte gooien heb ik de volgende leuke acties:

  • Make-upadvies op zaterdag 15 september
  • Jubileumbehandeling van 60 minuten

Make-upadvies

Mijn nieuwe make-upmerk Couleur Caramel is binnen en het is echt heel erg mooi en prachtig! Het is een biologisch en grotendeels "vegan-merk". De verpakkingen zijn van gerecyceld karton en het is al met al dus helemaal goed voor je inner geitenwollensok.

Op zaterdag 15 september komt visagiste Maureen make-upadviezen geven. Wil je dus weleens weten wat nou goed bij je staat, hoe je het beste een mooie foundation aan kunt brengen of ben je je huidige look zat? Boek dan een afspraak!

Het advies duurt 30 minuten en kost € 25,00. Schaf je na het advies producten aan voor minimaal € 25,00 dan krijg je de prijs voor het advies als korting en is het advies dus een kadootje. Hoe leuk is dat?!

 

Jubileumbehandeling

Wat zit er in deze behandeling:

  • uitgebreide reiniging
  • wenkbrauwen in model brengen
  • huidonzuiverheden verwijderen
  • super relaxte massage van het gezicht, nek en schouders
  • masker + hand- of hoofdhuidmassage tijdens het masker
  • verzorging
  • naar wens een lichte make-up
  • mee naar huis: de Decléor Travelkit t.w.v. € 32,95

Wat zit er in de Travelkit? Er zit een reiniging in, een serum, dagverzorging en bodylotion. Allemaal in kleinere verpakkingen die dus handig zijn voor mee op reis of om kennis te maken met Decléor. Er zijn 2 varianten, 1 voor de rijpere huid en 1 gericht op vochtverzorging. 

 

Doe je altijd massages bij Erawan en wil je wel een keertje weten wat een behandeling nou inhoudt, dan is dit een leuk moment om een keer te boeken. Ook heel leuk om te tippen aan die vriend, vriendin, familielid of wie dan ook die al tijden roept dat hij/zij ook wel een keertje zou willen.  Of als je altijd al behandelingen doet en je wordt gewoon superenthousiast van die Travelkit. Dan is het ook heel leuk om te boeken. De prijs van deze speciale behandeling is € 69,00.

 

De jubileumbehandeling staat ook in het online boekingssysteem onder, jawel, "jubileumbehandeling" dus je kunt 'm zelf inplannen en je kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Nieuw(s)tjes

Cadeaubonnen: ik zet er eentje voor je klaar

Tijd voor jezelf in de vorm van een Cadeaubon is ten slotte natuurlijk altijd goed. De meeste mensen zijn bedrijvig het hele jaar door en dan tot jezelf komen bij Erawan is een fijn cadeau. Als je een bon wil komen halen is het fijn als van tevoren even doorgegeven wordt voor welk bedrag of behandeling en wanneer. Ik zorg dan dat het klaarstaat en dan sta jij niet voor een dichte deur mocht ik er toevallig even niet zijn.