Specials en nieuws

Kadootjes, kadootjes, kadootjes!

 

Er is weer een hele berg aan leuke en fijne spullen binnen voor de feestdagen! Ben je nog zoekende naar inspiratie voor op je eigen verlanglijstje of heb je geen idee wat je voor je vader, moeder, broer, zus of wie dan ook moet kopen? Lees dan verder!

 

Allereerst zijn de kerstsets van Decléor weer binnen met heel veel voordeel. Echt héél véél voordeel. De sets bevatten een dagverzorging met daarbij kado een ander verkoopproduct (bv een oogcrème, peeling of lipbalsem) én luxe miniaturen van bijbehorende producten per box. Bij 1 box loopt het voordeel op tot €80,-. Ja, echt! Mocht je zelf een dagverzorging gebruiken van Decléor stuur dan een appje of mail of jouw crème er toevallig tussen zit en dan zet ik er eentje apart. Ze gaan namelijk hard!

 

Wil je een kado geven waarbij je gelijk een goed doel steunt? Ik verkoop sinds jaar en dag de waterflessen van stichting Join the Pipe. Zij richten zich op waterprojecten in derde wereldlanden en plasticverbruik verminderen in onze eigen omgeving. De flessen zijn €7,95 en het geld gaat rechtstreeks naar Join the Pipe, ik verdien hier dus niets op. Behalve karmapunten. En daar word ik dan ook weer best blij van.

 

De flessen kunnen ook heel leuk gecombineerd worden met bijvoorbeeld een kadobon. Sommige mensen vinden een bon geven toch een beetje saai en zo wordt het iets meer kado.

 

Voor iedereen die een bon helemaal niet saai vind en geen reet geeft om karmapunten, tijd voor jezelf kado geven in de vorm van een kadobon is ten slotte natuurlijk altijd goed. De meeste mensen zijn bedrijvig het hele jaar door en dan tot jezelf komen bij Erawan is een fijn kado. Als je een bon wil komen halen is het fijn als van tevoren even doorgegeven wordt voor welk bedrag of behandeling en wanneer. Ik zorg dan dat het klaarstaat en dan sta jij niet voor een dichte deur mocht ik er net even niet zijn.


Extra hulp in december

Mijn agenda staat al vol de laatste 2 weken voor de kerstvakantie en daarom heb ik Dorien gevraagd of ze 2 zaterdagen wil komen helpen. Een aantal van jullie kennen Dorien al, ze heeft 2 jaar stage gelopen bij me en is onderhand schoonheidsspecialiste. Ze is zich nog verder aan het specialiseren en heeft heel veel zin om aan de slag te gaan! Ik heb voor haar 2 speciale behandelingen gemaakt die op zaterdag 15 en 22 december te boeken zijn: 

 

- Ultimate Relax; een heerlijke massage van achterzijde benen en de rug, nek en schouders. Voor de massages geldt een juniortarief aangezien ze heerlijk kan masseren maar nog niet zo ervaren is als de rest van ons.

30 minuten - €25,-

45 minuten - €37,50

 

- Relax & Glow gezichtsbehandeling. Je huid wordt goed gereinigd, wenkbrauwen in shape gemaakt, uitgebreide relaxte massage van gezicht, nek, schouders en hoofdhuid, masker voor een fris en fruitige huid en een verzorging. De behandeling duurt 60 minuten en kost €55,-

 

De behandelingen zijn NIET online te boeken dus wil je hier gebruik van maken, bel/mail of stuur een appje! 

Kerstvakantie

De kerstvakantie gebruik ik om zelf weer op te laden na de drukke maanden. Casper, Rosaline, Corine en Sandy doen hetzelfde en zo gaan we vanaf 7 januari allemaal weer fris en fruitig aan de slag. Erawan is dus gesloten van 23 december tot en met 6 januari.

Casper is in geval van nood bereikbaar, nood is "OMG, ik kan m'n nek niet meer bewegen" of "Aaaaaah, ik loop krom van de rugpijn". Nood is niet "Gut, ik heb eigenlijk wel zin in een massage..", daarvoor zijn we er dus weer vanaf 7 januari! Casper's nummer staat op de website onder behandelaars.

 

 

Mochten er nog vragen zijn of wil je iets reserveren of bestellen, laat het weten!