Specials & nieuws

Onderhoud aan jezelf: make-upadvies op zaterdag 9 februari

Na de vorige make-updag waren er zoveel mensen die aangaven dat ze ook wel een keer zouden willen komen dat ik met visagiste Maureen weer een datum geprikt heb. Van alle mensen die ik vlijtig genoteerd heb kan de helft niet, zul je altijd zien..,  dus er is nog wat ruimte. Mocht jij je huidige look zat zijn of geen flauw benul hebben van de juiste kleur foundation, je bent op zoek naar een flitsende lipstick of wat voor make-updilemma je ook mag hebben, kom gezellig langs op 9 februari! En je kunt natuurlijk ook samen komen met je oma, moeder, zus, nicht, vriendin of wie er ook maar dol is op make-up of stiekem wel een advies kan gebruiken.

 

Hoe werkt het: het advies duurt 30 minuten en kost €25,-. Als je na het advies voor minimaal €25,- aan producten aanschaft, krijg je de prijs voor het advies als korting en is het advies dus een kadootje!

 

Dit is niet online te boeken dus wil je hier gebruik van maken, stuur me een mailtje of appje!


Onderhoud aan het pand: weekje dicht van 17 tot 24 februari

Onderhand zit ik alweer ruim 7,5 jaar op het Achterom en de ruimte wordt intensief gebruikt door mijzelf, Casper, Rosaline, Corine en Sandy. Ik begin nu de gebruikssporen te zien en voordat het jullie allemaal ook op gaat vallen wordt het dus tijd voor een kwast door de toko. Ik heb een serieuze bloedhekel aan schilderen dus dit heb ik uitbesteedt aan Hessel van Van der Neut Schilderwerken. Ieder z'n vak. Ik neem wel een week minder vakantie.


Onderhoud aan het softwaresysteem

In diezelfde week ga ik over op een nieuw software systeem voor de salon. Het huidige systeem heeft wat irritatiepunten en ik kwam een ander systeem tegen wat redelijk hetzelfde biedt maar dan, als het goed is, zonder de irritatiepunten.Ik ga mij dus storten op het overzetten van alle gegevens en heerlijk een weekje achter de laptop. Ik laat de systemen elkaar overlappen dus als het goed is merken jullie er niet veel van. Mocht er toch iets geks zijn met online boeken of de herinneringen dan kan het dus hieraan liggen en hoor ik het graag zodat ik het op kan lossen.


Onderhoud aan mezelf en de onderneming

Whoehoe, ik ben gestart met een superleuk coachingstraject!! Ik zit in een mastermind met 5 andere ondernemers uit verschillende branches en we worden een half jaar gecoacht door 3 coaches. We sparren en leren van en met elkaar en de coaches hebben alle drie hun eigen expertisegebied. Nadja doet mindset coaching, Caroline business en finance en Aranka brand- en communitybuilding. Ik heb zoveel ideeën en plannen dat ik niet weet waar ik moet beginnen en dus uiteindelijk maar niks doe. Of nou ja, niet niks, maar niet de helft van wat ik zou kunnen en willen. Ik ben dus heel benieuwd wat het me gaat brengen... 

Nieuw(s)tjes

Cadeaubonnen: ik zet er eentje voor je klaar

Tijd voor jezelf in de vorm van een cadeaubon is ten slotte natuurlijk altijd goed. De meeste mensen zijn bedrijvig het hele jaar door en dan tot jezelf komen bij Erawan is een fijn cadeau. Als je een bon wil komen halen is het fijn als van tevoren even doorgegeven wordt voor welk bedrag of behandeling en wanneer. Ik zorg dan dat het klaarstaat en dan sta jij niet voor een dichte deur mocht ik er toevallig even niet zijn.