Specials & nieuws


Specials... special for you!

huidhonger en behoefte aan aanraking en aandacht

In deze tijd van social distancing lijken we dat soms weleens te vergeten. En ik ben géén tegenstander van de maatregelen, ook ik wil dat we allemaal fijn en gezond kunnen leven. Maar ik zie ook de andere kant, de gevolgen van de maatregelen en binnen mijn vakgebied dus ook de gevolgen van het gebrek aan aanraking en de inkrimping van de sociale kring van mensen. Hierin kunnen wij als masseurs en huidspecialisten dus juist nu een hele mooie rol spelen. We kunnen, binnen alle maatregelen, ervoor zorgen dat jij veilig bij ons op de stoel kunt liggen en dus weer even aangeraakt wordt. En dan tijd voor jezelf hebt, je verhaal kwijt kunt en dat er oprecht aandacht is voor jóu.
Tijdens massages en behandelingen wordt er oxytocine aangemaakt en dit zorgt ervoor dat je stresslevels naar beneden gaan en dat je weerstand verhoogt. Je zit, letterlijk, beter in je vel. In deze tijden geen overbodige luxe.

We merken bij Erawan zeker ook dat de behoefte groter is aan massages en behandelingen. Mede hierdoor heeft collega Corine ervoor gekozen om haar tijden uit te breiden.
Corine's specialiteiten zijn de meest fantastische ontspanningsmassages geven waaronder Hot Stone, Ayurvedische massage en de Indiase Hoofdhuidmassage. Echt, de oxytocine flowt je oren uit! Op de foto bovenaan lig ik zelf te genieten van een Hot Stone massage bij Corine. Dit gun ik mezelf minimaal 1 keer per maand. Zo kan ik ook weer beter voor alles en iedereen om me heen zorgen.

 

Gun jij jezelf dit nou ook? Dan kun je gelijk zelf online een massage inplannen.


blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van actueel nieuws en wil je meer weten over je huid? Volg me dan op Instagram, ik ben hier onder andere bezig met een serie over de zin en onzin over de huid en huidverzorging. En af en toe catspam. En kindspam. Oftewel; niet enkel skincare maar het gewone leven komt ook langs ;)

 

 

 

Nieuw(s)tjes

Cadeaubonnen: ik zet er eentje voor je klaar

Tijd voor jezelf in de vorm van een cadeaubon is natuurlijk altijd goed. De meeste mensen zijn bedrijvig het hele jaar door en dan tot jezelf komen bij Erawan is een fijn cadeau. Als je een bon wil komen halen is het fijn als van tevoren even doorgegeven wordt voor welk bedrag of behandeling en wanneer. Ik zorg dan dat het klaarstaat en dan sta jij niet voor een dichte deur mocht ik er toevallig even niet zijn.