Nieuws


Specials... special for you!

Nieuw: coaching

Voor als je maar met die huidproblemen blijft zitten en niets lijkt te helpen...

 

In dit traject combineer ik reiki met op jouw afgestemde behandelingen. Onder je huidproblemen kan een blokkade liggen op energetisch niveau. Klinkt misschien een tikje zweverig maar is het niet.

 

Alles is energie en als jij dingen meemaakt die je niet helemaal lekker verwerkt hebt dan sla je dat in je lijf op. Met reiki komt er vanuit je onderbewustzijn naar boven wat in je bewustzijn mag komen. Hier kun je dan mee aan de slag en hoe mooi is dat! Wat je niet meer dient mag lekker weg. Ik begeleid je hier doorheen en zoek samen met jou wat het beste bij je past.

 

Ik heb dit het afgelopen half jaar met 6 mensen getest die stuk voor stuk hele mooie resultaten bereikt hebben. Het traject omvat 4 sessies, tussendoor ondersteuning via WhatsApp of mail en kost €500,-

 

Geïnteresseerd? Stuur me een berichtje of boek een intake zodat we kunnen kijken of het iets voor jou is!

 


Wil je op de hoogte blijven van actueel nieuws en wil je meer weten over je huid? Volg me dan op Instagram, ik ben hier onder andere bezig met een serie over de zin en onzin over de huid en huidverzorging. En af en toe catspam. En kindspam. Oftewel; niet enkel skincare maar het gewone leven komt ook langs ;)

Nieuw(s)tjes

Cadeaubonnen: ik zet er eentje voor je klaar

Tijd voor jezelf in de vorm van een cadeaubon is natuurlijk altijd goed. De meeste mensen zijn bedrijvig het hele jaar door en dan tot jezelf komen bij Erawan is een fijn cadeau. Als je een bon wil komen halen is het fijn als van tevoren even doorgegeven wordt voor welk bedrag of behandeling en wanneer. Ik zorg dan dat het klaarstaat en dan sta jij niet voor een dichte deur mocht ik er toevallig even niet zijn.