Nieuws


Specials... special for you!

Lockdown 3

Ben jij blij met Erawan en mijn collega ondernemers Rosaline, Marlies, Daphne en Corine? Support dan your locals!

 

De vorige keer was niet heel bekend dat ondernemers nagenoeg geen steun kregen vanuit de overheid. Er werd in het nieuws gepraat over "steunpakketten" dus voor de meeste mensen leek het allemaal alsof het geregeld was. In de praktijk vallen de meeste ondernemers óf helemaal buiten de boot óf is de compensatie een druppel op de gloeiende plaat.

 

Wil je dus dat jouw favoriete ondernemer na deze derde lockdown nog bestaat; koop dat zoveel mogelijk lokaal bij kleine ondernemers. Bestel het boek bij de boekhandel ipv onze grote online vriend (hoe makkelijk ook), heb je huidverzorging of kadootjes nodig, wij denken graag met je mee!

En dit is absoluut niet om zielig te doen maar gewoon om eerlijk te vertellen hoe het zit en bewustwording te creëren  dat als we straks nog een leuke binnenstad willen hebben met onze favoriete winkels en bedrijven, we daar zelf nu hand in hebben door die winkels en bedrijven te steunen.

De vorige lockdowns hebben mij creatief wel uitgedaagd, wat de ondernemer in mij geweldig vond, maar ik was ook heel blij met al die klanten die wat extra's bij me bestelden of kadootjes kwamen halen.

 

Laten we een beetje om elkaar denken, heb jij behoefte aan een praatje, laat het ons dan weten!

 

Stay safe and stay strong!


blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van actueel nieuws en wil je meer weten over je huid? Volg me dan op Instagram, ik ben hier onder andere bezig met een serie over de zin en onzin over de huid en huidverzorging. En af en toe catspam. En kindspam. Oftewel; niet enkel skincare maar het gewone leven komt ook langs ;)

Nieuw(s)tjes

Cadeaubonnen: ik zet er eentje voor je klaar

Tijd voor jezelf in de vorm van een cadeaubon is natuurlijk altijd goed. De meeste mensen zijn bedrijvig het hele jaar door en dan tot jezelf komen bij Erawan is een fijn cadeau. Als je een bon wil komen halen is het fijn als van tevoren even doorgegeven wordt voor welk bedrag of behandeling en wanneer. Ik zorg dan dat het klaarstaat en dan sta jij niet voor een dichte deur mocht ik er toevallig even niet zijn.