Transformational bodywork


 

 Deze behandeling bestaat uit een combinatie van transformational cupping, dry needling, acupunctuur en energie healing door middel van meridiaan stimulatie. Met als doel een pijnvrij lichaam ontdaan van toxines, opgehoopt vet en afvalstoffen.

 

Denk hierbij aan: cellulite, striae, vetophopingen, littekens, onderkinnen, slappe huid maar ook stijfheid, langdurige pijnklachten in rug, heupen, armen en schouders.

 

Ter aanvulling/ondersteuning kunnen we ooraccupuctuur inzetten. Dit werkt heel fijn voor onder andere allergieën, cravings, (rook)verslaving, hormoondisbalans maar ook bij mentale problemen. Het lichaam onthoudt onbewust de uitdagingen van jouw reis in het leven. Trauma energie en blokkades kunnen loskomen tijdens de behandeling waardoor je lichaam weer vrij kan gaan stromen.

 

Tijdens de behandeling laat ik mij leiden naar de plaatsen die niet stromen, ik doe wat er nodig is en werk efficiënt en resultaatgericht. In de meeste gevallen betekend dit dat je in 1 behandeling al veel verandering voelt en ziet.

 

Transformational bodywork - 60 min: € 75,-

Transformational facial - 30 min: € 37,50