Ayurvedische massage


De Ayurvedische massage (Abhyanga) is een helende en ontspannende massage die o.a. in India dagelijks wordt gegeven. In de westerse landen wordt deze massage populairder omdat deze effectief is tegen stressgerelateerde klachten.

Door teveel aan stress en teveel drukte in het hoofd kan het gebeuren dat de energie niet lekker kan doorstromen, de energie zit teveel in het hoofd-, nek-, schouder- gebied. Hierdoor kunnen blokkades ontstaan. Klachten die hieraan gerelateerd zijn: hoofdpijn, spierpijn, rugpijn, slapeloosheid, nervositeit en ga zo maar door.

De Abhyanga lichaamsmassage activeert de energie in het lichaam waardoor de blokkades die zijn ontstaan kunnen worden verminderd. De energie kan weer vrijer doorstromen en zo wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Deze massage is een balancerende behandeling en door lange strijkingen en warme olie laat het een gevoel van diepe ontspanning achter.

Omdat de meeste mensen op zoek zijn naar ontspanning en rust, richt Corine zich bij deze massage vooral op het diepe ontspannende effect. Er wordt dus geen uitgebreide ayurveda intake en doshatest gedaan. Mocht je toch graag willen weten wat jouw constitutie is (vatta, pitta of kapha) kan je hieronder klikken voor een test.

 

Bij een massage van 30 minuten wordt de achterkant van het lichaam gemasseerd.

Bij een massage van 60 minuten wordt zowel de voor- als achterkant van het lichaam gemasseerd inclusief het gezicht en de hoofdhuid.

 

 

‌www‌.‌ayurveda‌.‌nl

 

Ayurvedische massage – 30 min: € 30.-

Ayurvedische massage – 60 min: € 60.-