Verven en make-up

Voor het aanbrengen van dag- en avondmake-up maken wij enkel gebruik van Mineral Evolution. Dit is een make-upmerk op basis van fijne mineralen, zeer geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en als je last hebt van acné. Nieuwsgierig? In de praktijk staat een uitgebreide selectie van ons assortiment.

 

Wimpers verven – € 12,50

Wenkbrauwen verven – € 10,00

Brow Styling (wenkbrauwen modelleren, verven en stylen) €32.50

Wimpers en wenkbrauwen verven – € 20.-

Dagmake-up – € 30.-

Avondmake-up – € 37.50

Make-up advies €32.50

 


Let’s talk make-up!

Aan het einde van de behandeling nog een licht make-upje of juist een volledige avondmake-up voor een feestje: ook dat doen we bij Erawan. Make-up kan veel voor je doen; na een slechte nacht kan een goede concealer ervoor zorgen dat je er toch uit ziet alsof je 8 uur heerlijk geslapen hebt, een beetje mascara geeft een wakkere oogopslag en een mooie blush laat je eruit zien alsof je een fijn rondje door het bos hebt gewandeld. Kom maar op met die kwast dus! We werken met Mineral Evolution, een make-upmerk op basis van mineralen. 

 

Wat is minerale make-up eigenlijk?


Een mineraal is een in de natuur voorkomende vaste substantie. De meeste mineralen hebben een kristalstructuur en komen voor in gesteenten. De mineralen worden bewerkt door slijpen en mengen, wat leidt tot verandering van breking van het licht. Door die verandering van breking van het licht ontstaan zo veel verschillende kleuren. Dus alle verschillende kleurtjes bevatten gewoon dezelfde ingrediënten. 

 

Het voordeel van de minerale kleurstoffen is dat ze erg huidvriendelijk zijn en ook kleurvast. Een bijkomend voordeel is dat minerale make-up je ook kan beschermen tegen de zon. Dat komt doordat de mineralen een natuurlijke SPF bevatten.

Minerale make-up van Mineral Evolution bestaat uit pure mineralen, heeft een beschermingsfactor 20 en toegevoegde vitamine E. Onze geperste minerale make-up beschermt en versterkt de huid. 

 

Wat maakt Mineral Evolution make-up zo uniek? 

 • Puur natuurlijke mineralen: vrij van parabenen, synthetische kleurstoffen, geurstoffen, bismuth oxychloride of andere huid-irriterende ingrediënten.
 • Beschermt en versterkt de huid: bevat ingrediënten als zinkoxide, titaandioxide en vitamine E. 
 • Hoogwaardige mineralen: vrij van goedkope mineralen vulstoffen zoals talk.
 • SPF20: natuurlijk beschermende SPF door zinkoxide en titaandioxide.
 • Geschikt voor alle huidtypen, huidproblemen en overgevoeligheden: zoals acne, rosacea of een allergische huid.
 • Geen bacteriegroei mogelijk: zeer lang houdbaar.
 • Alle poeders zijn geperst en vast: betere kwaliteit en duurzaam productieproces.
 • Eenvoudig aan te brengen: simpele techniek met vlekkeloos en zeer natuurlijk resultaat.
 • Blijft de gehele dag perfect zitten.
 • Bevat 100% zuivere, natuurlijke mineralen: deze zijn bewerkt met behulp van een speciaal proces van verpulvering en laat zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking.
 • Zuinig in gebruik: weinig nodig voor een transparant tot dekkend resultaat.
 • Niet getest op dieren.