Reiki en coaching


Je weet wel wat je wil maar iets houdt je tegen en je loopt een beetje (of 2) vast. Of je weet dat wat je momenteel doet helemaal niet is wat je wil, maar hebt geen idee van de richting die je wel op wilt. Tureluurs word je er van want dit is niet het leven wat je voor ogen had. Het moet toch makkelijker kunnen en zonder dat je je zo druk loopt te maken?!

 

Nou lieve mensen, dan heb ik hier de dienst voor je die je helderheid geeft zodat je met een open blik weer verder kunt! 

 

In de sessie(s) combineer ik reiki met coaching. Met reiki tap ik in op jouw energie en voel ik welke blokkades er zitten. Dit kan soms heel iets anders zijn dan we met ons verstandelijk redenerende brein kunnen bedenken. Met de coaching reik ik je tools aan om stappen te zetten om dichter bij je doel te komen of bij die helderheid die je zoekt.

 

Voor wat kan dit allemaal? Tja, eigenlijk alles waar je mee struggled. Ik coach mensen met een eigen bedrijf die een frisse blik willen, huidproblematiek die maar niet overgaat, ingewikkelde relaties met mensen om je heen maar ook gewichtsissues; waarom lukt het maar niet om af te vallen of op gewicht te komen bijvoorbeeld, wat houdt je tegen?!

 

Je kunt een losse sessie boeken of een traject. Soms wil je een lichtje op een onderwerp maar hoef je niet meer dan dat. Dan boek je lekker een losse sessie. Is er meer of behoeft een onderwerp meer diepgang dan heb ik een traject waarin we in 5 keer bezig gaan met jouw struggles.

 

 

Losse sessie van 60 minuten €100,-

Traject van 5 keer €750,-

In het traject zitten ook opdrachten en check-ins tussendoor waardoor we veel intensiever aan de slag gaan met je issues. Opruimen en helderheid creëren!